recruiter pro

För dig som har höga krav, kan rekrytering och kräver funktionalitet och effektivitet

Vissa vill snabbt i gång och hålla det enkelt, andra ställer krav, mycket högre krav. Recruiter PRO paketet är för dig som ställer krav. För dig som vet att triggers och automationer kan ta bort nästan all administration i rekryteringen. För dig som hanterar flera rekryteringar samtidig, samarbetar med kollegor, och mycket mer.

199 sek / Månad & användare

det här får du i recruiter pro paketet

Behovet av avancerade rekryteringsfunktioner varierar på både bolag och avdelning. Därför kan enskilda användare av få tillgång till Recruiter PRO – det krävs dock en Premium licens. Nedan är några av de funktioner som ingår.

rekrytera med ai

Workspace PRO erbjuder AI i inom olika delar av rekryteringsprocessen. Använd  för att anonymisera kandidater, skriva annonser och sammanfatta ansökningar. AI utvecklingen går i en rasande takt och med Recruiter PRO har du alltid tillgång till det senaste (och säkraste) inom teknik & funktion.

Dela kandidatprofiler

Smarta funktioner som att dela kandidater helt GDPR säkrat, använda sig av “sticky comments” som följer med kandidater oavsett vilka processer denne är i gör fet enkelt att rekrytera smart och effektivt.

Center för mallar

Vi vet att det samlas många mallar, processer, dokument och annats som inte får gå miste. Spara allt på ett säkert sätt, koppla det till konto, rekrytering eller rekryterare. Recruiter PRO ger möjlighet för att ha allt samlat & strukturerat på ett ställe.

Ansvarig rekryterare

Ha koll på vem som ser vad, när och hur. Recruiter PRO ger möjlighet att styra behörigheter och synlighet på både rekrytering och kandidatnivå. Behörighetssystemet ger även möjlighet att styra aktivitet, läsa, redigera eller justera?

boka demo !

Vill du ha en rundtur av Workspace Recruit?
Boka en demo så visar vi dig hur enkelt det kan vara att rekrytera!

kontakta mig!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Ja tack! jag vill ta del av sommarerbjudandet!

Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig så snart vi kan!

Tack !

Vi hör av oss så snart vi kan!

hybrid

Tack !

Härligt att du är nyfiken på vårt rekryteringsverktyg.
Vi hör av oss så snart vi kan och bokar in en tid som passar. Vi hörs!

hybrid
This site is registered on wpml.org as a development site.